Ligin ilk 3 maçında attığı 4 golle Çaykur Rizespor'un en golcü oyuncusu olan Uche Kalu, iki haftalık suskunluğuna Bolu’da son vermek istediğini söyledi. Sezona iyi başladıklarını ve kendi sahalarında oynadıkları 3 maçı kazandıklarını hatırlatan Kalu, şöyle devam etti:

"Bu başarımızı deplasman maçlarına da yansıtmalıyız. Bu haftaki rakibimiz Boluspor güçlü bir takım. Biz de iyi oynayarak başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Son 2 maçta gol atamadım. Boluspor maçında gol atacağıma inanıyorum."

"YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır ise Boluspor maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Boluspor maçına büyük önem verdiklerini vurgulayan Engin Korukır, daha sonra şunları söyledi:

"Ligde Samsunspor’u mağlup ettikten sonra kupada elenmemiz camiada olumsuz bir hava oluşturmamalı. Rizespor olarak bizim için önemli olan ligdir. Şimdi Bolusqor maçına yeni bir başlangıç olarak bakıyoruz. Oyuncularımızla başarıyı yakalayacağız. Boluspor maçını kazanmak istiyoruz."

"DEPLASMANDA İŞLERİ YOLUNA KOYACAĞIZ"

Boluspor’un iyi bir takım olduğunu ama eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Engin Korukır, şöyle devam etti:

"Ligde 2 deplasman maçımızdan Göztepe karşılaşmasında kötü, Adana Demirspor maçında iyi oynadık. Ligdeki en iyi takımlardan biriyiz. Bizim gibi Boluspor'da şampiyonluğa oynuyor. Benim düşünceme göre maçı kazanıp ilk deplasman galibiyetini alacağız. Çünkü biz onlardan daha iyi bir takımız ve daha iyi oyuncularımız var. Deplasman maçlarında da işleri yoluna koyacağız."

İKİ HAFTA DEPLASMANDA

Hazırlıklarını bugün tamamlayan Çaykur Rizespor, yarın Ankara’ya, daha sonra da karayoluyla Bolu’ya geçecek. Yeşil mavililer, Boluspor maçından sonra üst üste ikinci deplasman maçını oynamak üzere Kartal karşılaşması için İstanbul’da kampa girecek.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF