İSTANBUL'DA AMELİYAT OLACAK

Çaykur Rizespor’un geçen yıl transfer ettiği Gambiyalı forvet oyuncusu Ousman Jallow, ligin 13’üncü haftasında oynadığı Manisaspor maçında sakatlandı. Tedavisi süren Jallow’un ön çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. İstanbul’da ameliyat olacak olan Jallow'un yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Çaykur Rizespor'la 31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan Jallow’un devre arasında karşılıklı görüşme ile sözleşmesinin fesh edileceği ve açılacak yabancı kontenjanından yeni bir transfer yapılacağı öğrenildi. Ousman Jallow geçen yıl 16, bu yılın ilk 10 haftasında ise 5 gol atma başarısı gösterdi.

BUCASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Çaykur Rizespor, Pazartesi akşamı karşılaşacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Alt yapı antrenörlerinden Mehmet Ali Karaca yönetiminde sürdürülen antrenmanlara Jallow'un yanısıra sakat olan Hakan ve Çetin de katılmadı. Mehmet Ali Karaca, Bucaspor maçında hedeflerinin mutlak üç puan olduğunu belirterek şunları söyledi:

"ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK"

"Kötü gidişe dur demek istiyoruz. Zor bir dönemde görev üstlendim. Kolayı herkes başarır, önemli olan zoru başarmak. Bana karşı Rizelilerin bakışı çok olumlu. Bu da beni mutlu ediyor. Futbolcularımızı önümüzdeki maçı kazanmak için motive ediyoruz. Umuyorum ki istediğimiz başarıyı yakalayacağız."

Bu arada 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Antalya`da Hırvatistan ile yapacağı iki özel maçın aday kadrosuna yeşil mavili ekipten Cumali Bişi de davet edildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF