"YENİDEN TIRMANIŞA GEÇECEĞİZ"

Ligde düzlüğü çıkmaları için seri galibiyetler elde etmek istediklerini belirten Jallow, bunun başlangıcını deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor maçında yapmak istediklerini anlatırken şöyle dedi:

"İYİ TAKIMIZ"

"Manisaspor, maçı zor geçecek. Yeniden çıkışa geçmemiz adına kazanmamız gerekiyor. Zor bir karşılaşma olacak, çünkü rakibimiz iyi kapanan bir takım. Ancak bizde özlediğimiz galibiyeti alacağız. İyi bir takımız. Taraftarımızın beklentilerini karşılayabileceğimize inanıyoruz. Takım arkadaşlarım ile birlikte Manisaspor maçının önemini çok iyi biliyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Umarım rakibimizi güzel bir oyunla yenip taraftarımızı sevindiririz. Lig'de en son Samsunspor maçında gol atmıştım. Manisapor'a da golüm var."

6 DEPLASMAN MAÇINDA 10 PUAN

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır da, bu sezon oynadıkları 6 deplasman maçında 10 puan topladıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Son 3 maçta galip gelememenin sıkıntısını yaşadık. Üst üste önemli puanlar kaybettik. Öne geçtiğimiz maçlarda mağlup duruma düştük, beraberlikleri son anda yakaladık. Bununla da şu andaki algı olumsuz. Arka arkaya galibiyetlerle bunu değiştirebiliriz. Manisaspor'u yenerek avantaj yakalamak istiyoruz. Bu maçı kazanarak kendimize gelmeliyiz. Bize galibiyet serisi gerekiyor."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF