Seyircisi önünde pazar günü Akhisar Belediyespor’a 2-1 yenilerek Süper Lig'e yükselme şansını play off maçlarına bırakan Çaykur Rizespor, cuma günü 18.30'da oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Mersin’de sürdürdü. Giray Bulak, Akhisar Belediyespor maçı ve ilk iki takımdan biri olarak Süper Lig'e doğrudan çıkamamanın üzüntüsünü silmeye çalıştıklarını söyledi. Mersin’de kampa yaparak maça hazırlandıklarını belirten Giray Bulak, şöyle konuştu:

"Rakibimiz Adanaspor’un form grafiği çok yüksek. Süper Lig'e çıkan 2 takımdan da daha iyiler. Çok iyi kadroları var. Adanaspor'la zevkli ve çekişmeli bir maç oynayacağız. Rakibimizin hem takım, hem de taraftar gücü oldukça iyi. Bu bakımdan kolay bir maç olmayacak. Play off’ta bire bir maçlar oynayacağız. Daha iyi, akıllı ve mantıklı oynayan turu geçer. Zorluk derecesi en üst düzeyde bir karşılaşma olacak. Adanaspor, kendi sahasında iyi sonuçlar alan bir takım. Biz de deplasman maçlarında başarılı olduk. İki takımın da avantaj ve dezavantajları var. İyi mücadele eden iyi sonuç alır."

"CAMİAMIZI SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ"

Süper Lig hasretini sona erdirmek için çaba harcadıklarını ifade eden Giray Bulak, Adanaspor maçı kadrosunda bazı değişiklikler yapacağını belirtirken şöyle konuştu:

"Oyuncularımı Adanaspor maçına motive etmeye çalışıyorum. Çünkü çok önemli bir süreçten geçtik. Futbolcularımla bire bir ve guruplar halinde yaptığım toplantılarla onları Adanaspor maçına en iyi şekilde hazırlamanın uğraşını veriyorum. Tek hedefimiz Süper Lig hasretine son vermek."