Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak bu maçın geride kaldığını ifade eden Korukır, önlerinde zorlu Adanademirspor deplasmanı olduğunu söyledi. Takımın Antep karşısında iyi izlenim verdiğini ifade eden Korukır, şöyle konuştu:

“Tabii bazı hatalarımız olacak. Önemli olan bu hatalara anında müdahale etmektir. Bizde bunu yaptık. Her zaman çok iyi futbol oynayacağız diye bir şey yok. Futbola saha içinde çeki düzen vereceğiz. Teknik adam olarak bu bizim görevimiz. Kaybetmeyi asla düşünmeyeceğiz. Hiçbir teknik adam veya futbolcu kaybetmek için sahaya çıkmaz. Herkes kazanmaya odaklanır. Biz de Adanademirspor karşısında mutlaka galibiyet için sahaya çıkacağız. Antep maçından aldığımız bazı dersler var. Bunları hafta içi telafi etme yoluna gittik. Adanademirspor maçında kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız.”

MISIRLI HOSSAM HASSAN'IN TRANSFERİ

Transfer ettikleri 9 oyuncudan istenen verimi aldıklarını belirten Korukır, “Hepsi uyum sağladı. Her hafta daha iyi işler yapacaklar. Mısırlı Hossam Hassan'ı kadromuza katmak için uğraşıyoruz. İnşallah o da bu takımın çok değerli bir parçası olacak. İyi oyuncu topluluğuna sahibiz. Kadromuzdan ayrılacak oyuncu yok. Çok iyi çalışıyoruz. Karakterli bir grup var. Üzerine koyarak ilerleyeceğiz.” dedi.

4 OYUNCU EKSİK

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, Cuma günü Adana’ya gidecek. Yeşil mavililerde sakatlıkları bulunan Kenan ve Çetin ile kart cezalıları Mesut ve Onur kadroda yer almayacak.