Ligde ilk 9 maç sonunda 20 puan topladıklarını hatırlatan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır, "Bu maçların büyük bölümünde iyi mücadele eden, koşan, arzulu ve istekli olan bir Rizespor vardı. İçerde ve dışarıda başarılı sonuçlar aldıktan sonra son 4 haftada hesapta olmayan puanlar kaybettik. Ligde herkes herkesi yenecek güce sahip. Bir maçta kim daha çok isteyip mücadele ediyorsa o takım kazanıyor. Lig sıralamasında puan olarak takımlar arasında bir maçlık farklar var. Bir maçta her şey değişebiliyor" dedi.

Karadeniz’in futbol adına kendine has özellikleri ve güzellikleri olduğunun altını çizen Korukır, "Burada futbol başka ve çok seviliyor. Bu sevgiye layık olmak için çalışıyoruz. Çaykur Rizespor Süper Ligi yaşamış bir takım. Ben de bunun içinde vardım. Birçok kez Süper lige çıkmış ve düşmüş. Biz de takım olarak tüm birikimimizle Rizespor’u başarıya taşıyacak inanca sahibiz" diye konuştu.

FEDAKARLIK ZAMANI

Çaykur Rizespor’un tecrübeli defans oyuncuları Murat ile Çağrı da kredilerinin bittiğini söyledi. Ligde son 4 maçta aldıkları başarısız sonuçlarla 10 puan kaybettiklerini hatırlatan Murat, "Bu kayıplar hesapta yoktu. İlk yarıda puan kaybetme kredimiz bitti. Şimdi fedakarlık zamanı. Herkes elini taşın altına koymalı" dedi. Rizespor’dan beklentilerin büyük olduğunu da değinen Çağrı ise şunları söyledi:

"Rizespor'da 5. sezonum. Beklentiler karşılıksız kalırsa cezayı birlikte çekeriz. Başarılı olmak için çok çalışıyoruz. Bazen beklenmedik kayıplar da yaşıyoruz. Önemli olan bunlardan gerekli dersi almak. Kayıpları herkesin anlayışla karşılaması lazım. 4 maçta kaybettiğimiz puanları ilk yarıda kalan maçları kazanarak telafi edeceğiz."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF