Engin Korukır, futbol adına sahada güzel şeyler yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

"Ancak bunu skora yansıtamadık. Oyundan çok memnunum. Risk aldık ve her şeyi yaptık. Seyirci futbolu beğendi ve maçtan sonra takımını alkışladı. Maçın henüz ilk dakikasında 3 gol pozisyonundan yararlanamadık. Maçın başında skoru 3-0 yapabilirdik. Üzerine koyarak gittiğimiz için mutluyuz. Daha ofansif oynuyoruz. Futbol adına galip geldik, ancak skor adına üzgünüz. Futbolcularım verdiğim bütün görevleri yaptı. İyiye doğru ilerliyoruz."

 SEZER ŞOKU


Çaykur Rizespor’da defansın önemli ismi Sezer Denizlispor maçının 64. dakikasında sakatlanarak yerini Mesut’a bırakmıştı. Tecrübeli oyuncunun bugün yapılan kontrollerinde çapraz bağlarında yırtık olduğu ve en az 6 hafta takımdan uzak kalacağı belirlendi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Denizlispor maçında stadı dolduran ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, “Onlara bir galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı. Önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlarla bunu telafi edeceğiz. Onlara en büyük ödülü Süper Lig’e çıkarak vereceğiz” dedi.


MK (TM/AÖ)