Giray Bulak ile futbolcularından Cenk Ahmet Alkılıç, Mesut Yılmaz, Sezer Özmen ve Cumhur Yılmaztürk, Çayeli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin, "Şampiyonluk istiyoruz" sözleri üzerine Giray Bulak, şunları söyledi:

"Bunun için yönetim, oyuncular, antrenörler, gazeteciler, sivil toplum örgütleri, taraftarlar ve şehrin performansı çok önemli. Biz istiyoruz, şehir de istiyor ama şehir pek ısrarcı olmuyor. Stadın kapasitesi yaklaşık 15 bin. Şehrin nüfusu kazaları ve köyleriyle birlikte 300-400 bin civarında. 15 bin kişilik bir stat pekala dolabilir. Stat dolarsa, (Şehir şampiyonluğu istiyor) diyebiliriz. İstanbul Güngörenspor maçından sonra Giresunspor maçımız var. İstanbul Güngörenspor ile oynayacağımız maçta tribünlerin dolacağını sanıyorum. Aynı şekilde sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçında da stadımızın tribünlerinin dolacağına inanıyorum."

Giray Bulak, bir öğrencinin, "Örnek aldığınız bir antrenhör var mı?" sorusuna da, "Herkesin beğendiği, feyz aldığı, takip ettiği kişiler var. Çok iyi antrenörler var ama kendime Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı'yı örnek alıyorum" cevabını verdi.