Boluspor maçında galibiyet hedeflediklerini anlatırken rakiplerinin de play off'a kalmak için 3 puan almaları gerektiğini hatırlatan Giray Bulak, sıralamada ilk 2 içinde yer almak için kazanmak zorunda olduklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Hem bizim, hem de onların galip gelmesi gerekiyor. Ligi ilk iki takımdan biri olarak bitirmek istiyoruz. Bu nedenle Boluspor maçı final maçlarımızdan biri. Kazanmaya gidiyoruz ve kazanacağız da. Rakiplerimiz mağlup oldu ama hala ligin tepesindeler. Biz ise berabere kalınca neredeyse yarıştan uzaklaşıyoruz. Bunun nedeni bizim çok geriden gelmemiz. Buna rağmen avantajlı durumdayız. Ancak son haftalarda sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle sıkıntı yaşadık. Cenk ve Jallow’un sakatlıkları bizi sıkıntıya soktu. Giresunspor maçında bunu fazlasıyla yaşadık. Ramazan ve Cumhur’un da sakatlıkları vardı. Cenk’in sakatlığı devam ediyor. Jallow ise takıma katılacak. Biraz daha toparlanırız diye düşünüyorum."

Önlerinde yüzde yüz kazanmaları gereken 2 maç olduğunu vurgulayan Giray Bulak, "Öncelikle ilk 2 takımdan biri olma şansımızı değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle öncelikle Boluspor maçını düşünüyoruz. Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp döneceğimize inanıyorum. Kritik maça çok iyi hazırlanmalıyız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un 2 önemli oyuncusu Osman ve Sezer ise Boluspor ardından da Akhisar Belediyespor maçlarını kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade etti.