Halim Mete, mavi yeşilli takımdan beklentilerin büyük olduğunu, son haftalarda alınan kötü sonuçlar yüzünden önlem almak zorunda kalacaklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Kötü gidiş sonrası önemli kararlar arifesindeyiz. Futbolda her türlü sonuç var ama son 4 maçta 10 puan kaybettik. Sahamızdaki son 3 maçta berabere kalarak beklemediğimiz sonuçlar aldık. Önümüzde bizi zorlu maçlar bekliyor. Bu zorlu dönemi atlatmak için kenetlenmek ve her zamankinden daha arzulu oynamak zorundayız. Bu dönemi kayıpsız kapatmak istkiyoruz. Çaykur Rizespor, bu zorlu dönemi geçecek kaliteye sahip."

İlk yarıda 4 maç kaldığını hatırlatan ve bu karşılaşmaların çok önemli olduğunu ifade eden Halim Mete, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maçların ikisini sahamızda ikisini de deplasmanda oynayacağız. Pazar günü Şanlıurfaspor ile oynayacağımız maçın önemi büyük. Sahamızda oynadığımız son 3 maçta galip gelemedik. Bu şanssızlığımızı yenmek zorundayız. Yönetim, teknik kadro ve futbolcularımızla hata yapmamalıyız."

JALLOW’DAN KÖTÜ HABER

Manisaspor maçında sakatlanan Çaykur Rizespor’un forvet oyuncusu Osuman Jallow’un çekilen MR’ı sonucunda en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İstanbul’da bugün yapılan muayenesinde diz bağlarında yırtılma tespit edilen Jallow'un ameliyata gerek duyulmadan ilaç ve fizyoterapist eşliğinde fizik tedavisi göreceği bildirildi.

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Oğuz Aydın, golcü oyuncunu Rize’de tedavisinin süreceğini belirterek takımdan ayrı kalacak olmasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Bu arada vefat eden babasının anma programına katılmak üzere Nijerya’ya giden golcü oyuncu Uche Kalu, bugün Rize’ye döndü.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF