Şampiyonlukiçin rakiplerinin gerisinde olduklarını, bu yüzden de Giresunspor maçını kazanmaktan başka çareleri olmadığını vurgulayan Giray Bulak, şöyle dedi:

"Giresunspor maçı, ligde oynayacağımız en zor maç. Giresunspor iyi bir ekip ve son hafta kendi evinde kazandı. Ligde kalma yarışında önlerindeki rakiplerini yakaladılar. Biz de ilk 2 takım içerisine girme şansını yakaladık. Her 2 takım açısından da zor maç. Evimizde yapacağımız Giresunspor maçını kazanırsak ligde çok büyük bir avantaj elde ederiz."

TARAFTAR DESTEĞİ İSTEDİ

Ligde Sakaryaspor ve İstanbul Güngörenspor gibi hedefi olmayan takımlara karşı oynadıkları müsabakaarda motivasyon sorunu yaşadıklarını hpatırlatan Giray Bulak, şöyle devam etti:

"Hedefi olan, hedef koyan bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle futbolcularımızın bu maça bakış açısı farklı olacak, farklı hazırlanacaklar. Bu maçlar anhtrenörlerden çok futbolcuların istediği maçlardır. Çok daha ciddi hazırlanılan maçlara çıkarlar. Motivasyonu ve zorluk derecesi farklıdır. Burada taraftarımıza ihtiyacımız var. Taraftar sayısı her geçen hafta artıyor. Kalan maçlarda dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Giresunspor maçımızda taraftarlarımızdan destek bekliyoruz."

Bu arada Giray Bulak ile yeşil mavili futbolcular, Rize Atatürk Çocuk Yuvası’nı ziyaret etiler. Bulak ve futbolcular, kendilerine çiçek vererek karşılayan çocuklarla sohbet ettiler.