"AVANTAJIMIZI KULLANAMADIK"

Halim Mete, takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hem içeride hem de dışarıda kaybettikleri puanlar için üzüldüklerini kaydeden Halim Mete, şunları söyledi:

"Önemli bir avantajımız vardı ama kullanamadık. Adanaspor maçının kaybedilmesinde hakemlerin etkisi büyük oldu. Bunu rağmen Rizespor hala yarışın içinde. Futbolcularımız dış etkenlere kulağını kapatıp sadece Karşıyaka ile oynayacakları karşılaşmayı ve sonrasındaki önemli maçları düşünmeliler.Yolun burasına kadar yürüyen ekip, yolun sonunu da süper lige çıkarak getirmeli."

CENK AHMET İDDİALI

Bu sezon yeşil mavili takımın en istikrarlı oyuncularından olan Cenk Ahmet Alkılıç, iddialı mesajlar verdi. Takımda arkadaşlık bağının çok iyi olduğuna, bunun da Çaykur Rizespor’u farklı kıldığına dikkat çeken Cenk Ahmet, taraftarlarından destek isterkenh şöyle konuştu:

"YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"

"Sahamızda Kayseri Erciyesspor'la berabere kaldık, ardından Adanaspor’a mağlup olduk. Bunlar beklemediğimiz sonuçlardı. Ancak telafisi de bizim elimizdi. Her maçta galibiyet için savaşıyoruz. Kaybettiğimiz zaman da moralimiz sıfır oluyor. Karşıyaka maçını kazanıp yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF