Kulüp Başkanı Kalkavan, geçen hafta pazartesi gününden itibaren Mustafa Denizli ile temasta olduklarını, ilk görüşmeyi de perşembe günü yaptıklarını ifade etti. Anlaşma yolunda büyük mesafe kaydettiklerini vurgulayan Başkan Kalkavan, şöyle konuştu:

"Böyle kariyerli bir hocanın 1’inci Lig'de görev alması lige, çok ciddi değer katar. Görüşmeler devam ediyor ancak henüz sonuçlanmadı. Çarşamba günü bitirmeye çalışıyoruz. İmza atmadan (bitti) demiyoruz. Dolayısıyla imza attığımızda duyuracağız. Mustafa Denizli ile görüşmelerimiz olumlu yönde devam ediyor."

KİM İSTEMEZ?

Bucaspor maçında taraftarın Mustafa Denizli’ye yönelik tezahüratlarını da değerlendiren Başkan Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mustafa Denizli büyük bir isim. Ona tezahüratta bulunulması gayet normal. Mustafa hocayı kim istemez? İnşallah bizimle olacak. Önümüzdeki hafta ligde ara verilecek. Mustafa Denizli ile anlaşsak bile 1461 Trabzon maçında sahaya takımın başında Mehmet Ali Karaca çıkacak."

BAŞKA PLANIMIZ DA VAR

Mustafa Denizli’nin Çaykur Rizespor'un tarihinin en büyük transferi olacağını belirten Başkan Kalkavan, anlaşama olmaması halinde başka planları olduğunu söyledi, "Şu andaki tek hedefimiz, A planımız olan Mustafa Denizli" diye konuştu.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF