Mustafa Denizli transferinin gerçekleşmiş olmasının Rize için tarihi bir olay olduğunu vurgulayan Mete, şimdi konuşma sırasının taraftarda olduğunu söyledi. Mustafa Denizli’nin Rize’ye normal bir teknik direktör olarak gelmediğini vurgulayan Mete, "Sadece Türkiye’de değil dünya çapında bir hoca olan Mustafa Denizli’nin takımın başına gelmesinden sevinç ve gurur duyuyorsak, o gururu gösterecek tek yer stadyumdur. Herkesi maçlarımıza davet ediyoruz. Artık yönetime olan eleştirilerin de bitmesini istiyoruz. Konuşma zamanı sona ermiştir. Mustafa Denizli'nin üzerine ilave fikir söylemeye gerek yok. Hem başkan Metin Kalkavan'ın, hem de Mustafa Denizli'nin söylediklerindeki şifreleri çözdüğümüz zaman, normal bir teknik direktör olarak göreve gelmediğini görüyoruz. Bugüne kadar yapılamayanların yapılacağını açıkça görüyoruz." diye konuştu.

ÇOK KISA SÜREDE ÖNEMLİ YENİLİKLER YAPACAĞIZ

1461 Trabzon maçından sonra Mustafa Denizli’nin iş başı yapacağını ifade eden Mete, "1461 Trabzon maçına Bucaspor karşılaşmasında olduğu gibi Mehmet Ali Karaca ile çıkacağız. Mehmet Ali Karaca, bizim için çok değerli bir kardeşimiz. Hiçbir zorlukta bizi yalnız bırakmadı. Bu dönemde de iki zorlu maçta takımın başında yer alıyor. İlk maçını galibiyetle tamamladı. 1461 Trabzon maçını da galibiyetle kapatacağına inanıyoruz. Ardından takım Mustafa Denizli'ye teslim edilecek. Devre arasında transferler netleşecek. Yönetim kurulunda bu konuları değerlendireceğiz." dedi.

ÇAĞRI VE SERHAT SAKATLANDI

Bu arada, Çaykur Rizespor’da Çetin, Jallow ile Kenan’dan sonra Serhat ve Çağrı’da sakatlandı. Yapılan son antrenmanda sakatlanan Çağrı’nın 1461 Trabzon maçında forma giyemeyeceği belirtilirken Serhat’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Sakatlığı bulunan Uche Kalu’nun ise iyileştiği ancak devre arasında Nijerya Milli takım kampına gideceği için sakatlık riskine karşı oynamak istemediği ileri sürüldü.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF