Deplasmanda karşılaşacakları Göztepe’nin 3 haftadır puan alamadığını ve zorlu bir dönemden geçtiğini hatırlatan Mustafa Baltacı, yakaladıkları liderliği puan farkıyla sürdürmek istediklerini vurgularken şöyle dedi:

"Göztepe’nin başında eski antrenörümüz Hüseyin Kalpar var. Göztepe, çok önemli transferler yaptı ve kaliteli bir ekip. Bu karşılaşmayı dönüm maçı olarak görüyorlar. Ancak bizimde hedefimiz de 3 puan. Takım olarak lige iyi bir başlangıç yaptık. Averajla da olsa lideriz. Ama ayağımız sağlam basmamız gerekiyor. Çok ciddi rakiplerimiz var. Bu ligde neyin ne olacağı belli olmaz. İşi ciddi ve sıkı tutmalıyız."

"TEK SIKINTIMIZ TARAFTAR"

Sahalarında oynadıkları maçlarda taraftar eksikliğini hissettiklerini de beliten Mustafa Baltacı, şöyledevam etti:

"Beni en çok mutlu eden Tavşanlıspor maçında Cenk Ahmet’in 90+2’de attığı golden sonra masöre koşması oldu. Bu, aile ve birliğin, bütünlüğün, mutluluğun göstergesidir. Birliğimiz bozulmadığı sürece bileğimizi kimse bükemez. Her şey çok iyi ve mükemmel gidiyor. Sadece taraftar yönünden sıkıntımız var. Göztepe dönüşü sahamızda Samsunspor ile karşılaşacağız. Bu maçta taraftarımızın stadyumu doldurmasını istiyoruz. Stadyumu bir panayıra çevirsinler. Tek eksiğimiz olan taraftar sıkıntısını da aştığımızda bizi kimse tutamaz. Ege’deki taraflarımızın da bizi Göztepe maçında yalnız bırakmayacağını öğrendik."

SAKAT VE CEZALILAR

Göztepe maçı için İzmir’de kampa giren Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Kenan, Çetin ve Erhan ile kart cezalısı Mehmet kadroda yer almadı. Cezası biten Mesut’un ise kadroya dahil edildiği açıklandı. Sezon başında Gaziantepspor’dan transfer edilen ancak Adana Demirspor maçında ön çapraz bağlarında yırtılma tespit edildiği için 2 haftalık tedavi sürecine alınan orta saha oyuncusu Çetin Güngör'ün ameliyat olmasına karar verildi. İstanbul’da ameliyat olacak Çetin’in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF