Korukır, pazar günü saat 19.00’da konuk edecekleri Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Korukır, kadrodaki eksik sayısının azaldığını belirterek, "Rakibimizi inceleyip bazı kararlar aldım. Bazı oyuncuların yerlerini değiştirdim. Maçta bunları daha net göreceksiniz. Bu sezon 3 maçta gol atamadık, Göztepe ve Adanaspor’a yenildik, Denizlispor ile berabere kaldık. İnanıyorum ki Karşıyaka önünde çok sayıda gol fırsatı yakalayacağız. Daha becerikli olacağız ve aradığımız golü bulacağız. Futbolda önemli günler vardır. Bizim için bu önemli günlerden biri de Karşıyaka maçı. Taraftarlarımızdan beklentim o gün hangi şartlarda olursa olsun yanımızda yer almaları. Pazar günü yanımızda olacaklarından eminim" dedi.

UCHE KALU: KAZANACAĞIZ

Cezası nedeniyle geçen hafta Adanaspor maçında forma giyemeyen Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Uche Kalu da, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını belirterek, "Karşıyaka maçında kazanmak için sahaya çıkacağız ve kazanacağız. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Bu maçı kazanacak gücümüz var. Zorlu bir 90 dakikanın bizi beklediğini biliyoruz. Takım olarak sahamızda alınan beraberliklerin stresi var. Ama bunu yeneceğiz, Karşıyaka'yı eli boş göndereceğiz. Yapmamız gereken sadece sahaya çıkıp, kazanmak için mücadele etmek" diye konuştu.

MAÇ SAHADA KAZANILIYOR

Karşıyaka’nın da zirve mücadelesi verdiğini de hatırlatan Kalu, "Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanacağız. Maç sahada kazanılıyor. Sahada koşup mücadele etmedikten sonra 3 puanı alamazsınız. Gücümüzü ve yapabileceklerimizi biliyoruz. Yardımlaşarak gereken mücadeleyi gösterip galibiyete ulaşacağız. Arkadaşlarımızla biraraya gelip konuştuk. Sahadan zaferle ayrılmak için birbirimize motivasyon yüklüyoruz. Bu önemli maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onlardan tribünleri doldurmalarını istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor’un Karşıyaka maçına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor:


Loriya - Onur, Orhan, Sezer, Murat - Cenk, Fahri, Kenan, Cumhur - Jallow, Kalu


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF