Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, ligin zirvesiyle aralarındaki puan farkının azaldığını belirterek, kalan haftaları iyi değerlendirip hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. Hafta sonu yapacakları Denizlispor maçının oldukça önemli olduğunu vurgulayan Bulak, şöyle konuştu:

“Son haftalar zor geçecek. İlk durağımız zorlu bir deplasman olan Denizli. Denizlispor ayağa iyi top yapan, iyi savunması olan bir ekip. Önümüzde 7 maç kaldı ve bunların 4’ünü sahamızda oynayacağız. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Önümüzde kalan 630 dakikayı iyi geçirmek zorundayız. Bu nedenle Denizli maçını mutlaka kazanmalıyız.”

ARTIK FİRE YOK

Bulak, “Kartal maçında alınan galibiyet takıma moral verdi. Artık taraftarlarımız takımın yanında olmalı. Taraftarımızın desteği ile kalan 7 haftada fire vermeden ilerlemek istiyoruz. Fikstür avantajı bizden yana ve bunu iyi kullanacağız. Lider Elazığspor ile ikinci sıradaki Kasımpaşa’nın mağlubiyetinin ardından zirve ile aramızdaki puan farkı kapandı. Yakaladığımız bu avantajı da iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Çaykur Rizespor, Denizli, Karşıyaka, Sakarya, Güngören Belediyespor, Giresunspor, Bolu ve Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.