ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Karacasu'daki Termal Otelde kampa giren Bank Asya 1’inci Ligi takımı Çaykur Rizespor, çift antrenman yaptı. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular, daha sonra yarı sahada birbirlerinden top kapmaya çalıştılar. Top kaptıran futbolcular. Engin Korukır’ın alkışlarıyla göbek attı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapılıd.

Antrenmandan sonrna Bolu kampının verimli geçtiğini söyleyen Engin Korukır, "2’inci etap kampı yapıyoruz. Daha çok taktik çalışmalar yaparak oyuncularıımızın gelişimlerini sağlayacağız. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor" diye konuştu. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Engin Korukır, bu konuda şunları söyledi:

"Eksik bölgelerimize transfer yapacağız. Forvet hattına kaliteli futbolcular alacağız. Beşiktaş’ın kampında olan bazı oyuncuların üzerinde duruyoruz. Beşiktaş’tan haber bekliyoruz."

Engin Korukır, hata yapma şanslarının olmadığını anlatırken de şunları söyledi:

"İşimizi iyi yapıp, prensipli çalışırsak başarı çok uzakta değil. Mesele doğru iş yapmak. Doğru yaparken hata yapma lüksü azalıyor. Şu anda çok iyi çalışıyoruz. Güzel giden bir işi çirkin yaparsanız işi bozarsınız. Bizim de böyle bir niyetimiz yok. Ligler başladığında taraftarlarımıza iyi bir Çaykur Rizespor izlettireceğiz."

Yeni sezonda deplasman yada iç sahanın kendileri için fark etmeyecek bir oyun yapısı oluşturacaklarını belirten Engin Korukır, son olarak şunları söyledi:

"İçerde kaybetme lüksümüz yok. Kaybedersek seyirciyi de uzaklaştırırız. İçeride oynayacağımız maçlarda kaliteli, koşan ve ofansif bir oyun anlayışı oluşturacağız. Hücum organizasyonları bol olan bir takım yaratacağız. Çok fazla futbolcuyla rakip takımın dengesini bozup gol atmanın yollarını arayacağız."