Mustafa Denizli ile birlikte Çaykur Rizespor’da önemli değişiklikler olacağını ifade eden ve arzularının öncelikli olarak sportif başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Yardımcı, "Hocamızla başlayacak değişimlerin ardından arzumuz, sportif başarı ile şehrin ve taraftarın ayağa kaldırılması, futbola olan ilginin artırılması, futbolu biraz daha sevdirmek ve tribündeki seyirci sayısının artmasıdır. Alt yapıda istikrarı sağlayarak bu işi ciddi ellere teslim etmek istiyoruz. Mustafa hoca ile birlikte imkan varsa Rize’den genç antrenör kardeşlerimizi de onun yanında yetiştirmeyi arzuluyoruz" dedi.

TRANSFERDE HEDEF İSTİKBAL VAAT EDEN OYUNCULAR

Sportif başarıyı dengeli ve akıllı bir şekilde yakalamak istediklerini ifade eden Yardımcı, "Mustafa Denizli, Rizespor ile anlaştıysa bunun arkası transferde gelecektir. Bu zaten imza atılırken düşünülen bir konuydu. Bu konuda bir eksiklik olacağını düşünmüyorum. Mustafa hocanın bize en kaliteli, en değerli ve istikbal vaat eden oyuncuları alacağına inanıyoruz" diye konuştu.

RİZESPOR’UN ACI GÜNÜ

Bu arada dün vefat eden Çaykur Rizespor Kulübü eski Başkanı Mustafa Zeki Rakıcı, için Çaykur Rizespor’un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tören düzenlendi. Törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı ile bazı futbolcular katıldı.

ÖZÜ SÖZÜ BİR OLAN KİŞİLİKTİ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, törende yaptığı konuşmada, Çaykur Rizespor sevdalısı olan Rakıcı’nın ölümünün herkesi üzdüğünü belirtti. Yardımcı, "Özü sözü bir olan kişilikti. Rize'yi, Türkiye'nin her yerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı. Çok iyi karakterdi ve kulüp için büyük fedakarlıklar yaptı. Rakıcı'nın yaptıklarını Rize ve Rizeli unutmayacaktır" dedi.

Rakıcı'nın cenazesi, Fener Mahallesi Camiinde öğlen sonrası kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF