Bulak, yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Bulak, daha sonra takıma düz koşu ve savunma ağırlıklı taktik çalışması yaptırdı. Eski teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın kadro dışı bıraktığı Serhat Akyüz de Bulak’ın isteği doğrultusunda takıma geri dönerek çalışmalara başladı.

Futbol Şube Sorumlusu Oğuz Aydın, Kasımpaşa deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyetin 9 hafta sonra kendilerine iyi bir moral olduğunu söyledi. Aydın, “Kasımpaşa galibiyeti, Giray Bulak ile anlaşma gibi önemli ve iyi gelişmeleri beraber yaşadık. Yeni teknik ekibimizin de aldığımız galibiyetle moralli başlamasını sağladık. Giray Bulak ile çalışmak çok önemli bir şans. Türk futbolunu ve Rize'yi iyi tanıyan bir isim. Bu takım için çok olumlu. Takımda sevgi ve güven eksikliği vardı. Giray Bulak ile güven ortamını, güvenimizi ve heyecanımızı yeniden kazanacağız. Sevgi ve güven ortamının sağlanmaya başladığını ilk göreve geldiği andan itibaren görüyoruz. Çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

ERCİYES MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Haftalardır kazanamayan Erciyesspor'a karşı oynamanın zor olduğunu ifade eden Aydın, “Biz de haftalardır kazanamıyorduk. Rakibimiz de aynı durumda. Bunun stresini biliyoruz. Rakibimiz de çıkış maçı olarak bizim maçı değerlendiriyor. İlk yarıdaki maçta da rakibimize karşı bize yakışmayan ummadığımız bir şekilde 4-0 kaybetmiştik. İlk yarıdaki maçı da telafi etmek zorundayız. Erciyesspor maçını kazanarak üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak yeni hoca, yeni bir heyecan ve taraftarın da desteği ile sahamızda kazanacak gücümüzün olduğuna inanıyorum.” diye konuştu.