Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan 4-0’luk galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Korukır, erken gol bulmalarının rakiplerinin direncini kırdığını söyledi. Alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını ifade eden Korukır, şöyle konuştu:

“İlk devre mükemmelin üstünde bir oyun oynadık. İkinci devre bütün oyunun kontrolü bizde olması gerekirken bunu bir ara rakibe verdik. 90 dakika her türlü sonuca gebedir. İlk devredeki tempolu oyunumuzu devam ettirmemiz gerekiyordu. Futbolda 3-0’ın bile garantisi olmaz. Gol yemememiz sevindirici oldu. Karşılaşmanın 70 dakikası için oyuncularıma teşekkür ettim, diğer 20 dakikası için ise kızdım. Oyunu hiçbir zaman bırakmayacağız.”

HAFTALAR LEHİMİZE İŞLEYECEK

İyi bir takım olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Korukır, “Bizim için iyi bir hafta oldu. İyi takımız ve daha iyi takım olmamız için haftalar hep bizim lehimize işleyecek. Oyuncularımızın temposu her geçen hafta aratacak ve maçta yaptığımız hataları yapmayacağız. Liderliğe tam olarak bir oturduğumuzda bunu kola kolay geri vermeyiz.”

KALU SIKINTISI

Bu arada Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında 2 gol atan ve 76. dakikada oyun dışına alınan Uche Kalu’nun sakatlandığı belirtildi. Kasığında ağrı bulunan oyuncunun durumunun yapılacak sağlık kontrolünden sonra netleşeceği öğrenildi. Bu arada iki gün izin yapacak olan Çaykur Rizesporlu futbolcular salı günü Göztepe maçı hazırlıklarına başlayacak.

Öte yandan teknik direktör Engin Korukır’ın da Boluspor ve Adana'ya giderek rakiplerinin maçlarını izleyeceği öğrenildi.