'HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"

Teknik direktör konusunda son yıllarda sürekli değişiklik yaşadıklarını ve istikrar yakalayamadıklarını ifade eden Halim Mete, hata yapmadan takımı süper lige taşıyacak bir teknik adam arayışı içerisinde olduklarını anlatırken şöyle konuştu:

"GÖRÜŞME YAPMADIK"

"Engin Korukır’ın istifasının ardından henüz bir teknik adam ile anlaşma yapmadık. Arayışlarımız sürüyor. Çaykur Rizespor’u sırtlayacak, takımı şampiyonluğa getirecek bir teknik adam alacağız. Bu konuda titiz bir çalışma içerisindeyiz. Birçok teknik adamın ismi kamuoyunda gündeme getiriliyor. Bu duyumları bizler de alıyoruz. Ancak bu isimler doğru değil. Şu ana kadar hiçbir teknik adamla görüşme yapılmadı. Taraftarlarımız şuna emin olmalıdır ki Rizespor sezon sonunda mutlaka şampiyon olacaktır. Ona göre bir teknik adam takımın başına gelecektir."

"BUCASPOR MAÇI ÖNEMLİ"

Sürekli teknik adam değişikliğinin kendilerini de mutsuz ettiğini ifade eden Halim Mete, açıklamasına şöyle devam etti:

"Çaykur Rizespor’u yaz boz tahtası olmaktan kurtaracağız. Sürekli teknik adam değişikliği, elbette bizi de memnun etmiyor. Ancak kazandığımız tecrübe ile bundan sonra hata yapmayacağız. Önümüzde zorlu bir Bucaspor maçı var. Bu maç sonrası teknik adam konusuna döneceğiz. Öncelikle kendi sahamızda oynayacağımız Bucaspor maçına kilitlenmeliyiz. Takımın başında alt yapı anhtrenörümüz Mehmet Ali Karaca var. Takımı Bucaspor maçına o hazırlayacak."

3 OYUNCU SAKAT

Çaykur Rizespor, bugün Mehmet Ali Karaca, nezaretinde Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil mavili takımda sakatlıkları bulunan Çetin, Jallow ve Hakan’ın dışında eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF