"MAÇA KONSANTRE OUN"

Son haftalarda aldıkları sonuçlarla ligde yakaladıkları çıkışa ara verdiklerini hatırlatan Engin Korukır, son 3 maçta aldıkları sonuçları unutmalarını istediği futbulcularına şu uyarılarda bulundu:

"Sadece Manisaspor mücadelesine konsantre olun. Rakibimizin ligdeki durumu ortada. Kendi sahalarında oynayacakları bu karşılaşmayı kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklardır."

Önlerinde mutlak kazanmak zorunda oldukları bir maç bulunduğunun altını çizen Engin Korukır, söz^leni şöyle sürdürdü:

"Çok dikkatli olmak zorundayız. Manisa'da kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyoruz. Yeni bir galibiyet serisi yakalamak için bir kez daha Rizespor ruhunu sahaya yansıtmanızı istiyorum. Size yakışan da budur. Ligde üst üste 3 maçtır kazanamadık. Buna son vermeliyiz."

GOL ÇALIŞTILAR

Ligin 13’üncü haftasında Manisaspor ile kozlarını paylaşacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tek idman yapan yeşil mavililer taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Manisaspor'un son maçlarının kasetlerini izleyen ve detaylı bilgiler edinen teknik direktör Engin Korukır, bunları hem yardımcıları ile hem de futbolcularıyla paylaştı.

Engin Korukır, futbolcularını yoğun bir tempoda çalıştırırken özellikle gol idmanı yaptırdı. Defans ve orta saha oyuncuları ile yakından ilgilendi. Zaman zaman antrenmanı durduran ve futbolcularına neler yapmaları gerektiğini söyleyen Engin Korukır, çalışma temposundan ve oyuncularının performansından memnun kaldı.

KORUKIR DİSİPLİNE SEVKEDİLDİ

Karşıyaka maçından sonra basın toplantısı yaptığı sırada 3 kez salona girip çıkan TFF temsilcisi Hakkı Köklükaya'yla konsantresini bozduğu için tartışan Engin Korukır, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedildi. Bu tartışma sonrası temsilci Köklükaya’nın raporu üzerine disipline verilen Engin Korukır'dan savunma istendi. Korukır'ın tartışma görüntülerini delil olarak sunarak savunma yapacağı öğrenildi.



MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF