TFF 1’inci Lig takılarından Çaykur Rizespor, Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otelde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Günde çift antrenman yapan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Engin Korukır, futbolcularına güç depoluyor. Bu sabah yapılan antrenmanda kanat organizasyonları yapan futbolcuların isabetli şut atmaları dikkat çekti. Sıcak hava nedeniyle bazı futbolcuların zorlandığı görülürken, bazı futbolcular da su içerek serinledi. Yeni transferler David Loria, Kenan Aslan, Fırat Kocaoğlu, Erhan Şentürk, Orhan Ovacıklı ve Süleyman Yurtsever’in ise gösterdiği performans teknik direktör Engin Korukır tarafından alkışlandı.

Şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturduklarını söyleyen teknik direktör Engin Korukır, “Çaykur Rizespor’un Süper Lig'de mücadele edebilmesi için çalışacağız. Sezon bizim için zor geçecek ancak bunun üstesinden rahatlıkla geleceğiz. Yaptığımız transferler takıma güç kattı. İnşallah yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak hedefimize emin adımlarla ilerleriz” dedi.

Karşıyaka’dan transfer edilen forvet oyuncusu Erhan Şentürk ise, şampiyon olacaklarını söyleyerek, “Çaykur Rizespor ligin en kaliteli takımlarından bir tanesi. Yeni sezona da çok iyi hazırlanıyoruz. Bolu kampının meyvelerini ligde toplayacağız. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için durmadan çalışıyoruz” diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un diğer yeni transferleri de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.



MY(MÇ/Aİ)