"GÜÇLÜ BİR TAKIKMLA OYNIYACAĞIZ"

Yeşil mavili takımın teknik direktörü Engin Korukır, rakiplerini presle durduracaklarını, sonra da sonuca gitmeye çalışacaklarını belirtti. "Kartal güçlü bir takım. Ligde zaten güçsüz takım yok. Bu yüzden her maçımıza aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz" dedi. Kartal’ın genç ve tecrübeli oyuncuların karması bir ekip olduğunu vurgulayan Engin Korukır, daha sonra şunları söyledi:

"ÇOK DİKKATLİ OLACAĞIZ"

"Son maçında Ankaragücü’ne mağlup oldu. Bu yenilgiyi kendi sahasında bizimle oynayacağı maçta telafi etmek isteyeceği için çok dikkatli olacağız. Her maçımızı final havasında oynuyoruz. Bu karşılaşma da öyle olacak. Rize’ye 3 puanla dönmenin planlarını yapıyoruz. Liderliğimizi de sürdürmek istiyoruz."

UCHE GOL ORUCUNU BOZMAK İSTİYOR

Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Uche Kalu, gol orucunu Kartal maçında bozmak istediğini söyledi. Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 3 maçta 4 gol atan Uche Kalu, son 3 maçta  gol atmayı başaramadı. Tecrübeli oyuncu, 3 haftadan sonra iyi futbolunu golle süslemek istediğini vurgularken şöyle konuştu:

"Takımda golü kim atarsa atsın fark etmez. Kazanalım yeter. Boluspor’u mağlup ederek ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Şimdi sıra Kartal’a geldi. Bu maçtan da 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Çaykur Rizespor’da galibiyeti getirecek golü atmam bana ayrı bir onur verir."

SAKATLAR İYİLEŞİYOR

Çaykur Rizespor’da sakatların iyileşmeye başlaması yüzleri güldürdü. Sakatlığı nedeniyle Samsunspor ve Bolusqpor maçlarında oynayamayan tecrübeli defans oyuncusu Serhat Akyüz’ün Kartal maçında sahada olabileceği açıklandı. Yeşil mavili takımda sezon başında sakatlanan Kenan Aslanoğlu ise uzun bir aradan sonra Bolusor maçının ikinci yarısında oynayıp başarılı bir performans ortaya koydu. Adalesindeki sakatlık geçen Erhan Şentürk de hazır duruma geldi. Erhan'ın Kartal maçında cezalı olan Cenk Ahmet’in yerinde görev yapacağı bildirildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF