Engin Korukır, düzenlediği basın toplantısında takımın her geçen hafta üstüne koya koya ilerlediğini söyledi. Bu hafta ligin en dirençli takımıyla oynayacaklarını vurgulayan Engin Korukır, şunları söyledi:

"Eğer erken gol bulursak ipleri elimize alırız. Ancak zor bir maç olacağını söyleyebilirim. Ligde tüm takımlar aynı dengede. O nedenle hiçbir zaman işimizi tesadüfe bırakmayacağız. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmek zorundayız. Rakibimiz deneyimli oyunculardan kurulu, ancak bizde iyi bir ekibiz."

"SAKATLIKLARI MAZERET OLARAK GÖSTERMİYORUM"

Takımında sakatlıkları bulunan oyuncular olduğunu da açıklayan Engin Korukır, oyuncularından Kenan’ın 4 hafta, ameliyat olması halinde ise Çetin’in 6 ay sahalardan uzak kalabileceğini belirterek şöyle devam etti:

"Sakatlıkları mazeret olarak göstermiyorum. Sakat oyuncuların yerlerine oynayacak oyuncularımız var. Ancak önemli oyuncularımız sakat. Ben kadromdan çok memnunum. Aile ortamını yakaladık. Sezonun başında Çetin’in önemli bir sakatlık yaşayabileceğini düşünemezdik. Yeni transferimiz Hassan’da şu anda hazır değil. Belirli bir sürece ihtiyacı var."

TARAFTARA ÇAĞRI

Takımının en önemli gücünün taraftarları olduğunu vurgulayan Engin Korukır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Taraftar futbolcuyu motive eder. Seyircisiz maç olur mu? Seyircisiz maçtan hiç hoşlanmıyorum. Bu maçta ilk kez taraftarımız önüne çıkacağız. Stadyumun dolmasını istiyoruz. Boş tribünlere oynamak istemiyoruz. Tribün boşken konsantre eksikliği yaşıyoruz. Galibiyet aldıkça taraftarın geleceğine inanıyorum ama iyi gün dostu olmayalım, bu haftadan başlayarak stadyumu dolduralım."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF