Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile yönetim kurulu üyeleri teknik direktör Giray Bulak ile yarın İstanbul’da bir araya gelerek yeni sezon öncesi iç ve dış transferle diğer konuları masaya yatıracak. Bulak'ın yönetime rapor ve transfer listesi sunacağı belirtildi.

Bulak’ın listesinde Denizlispor ile sözleşmesi biten tecrübeli orta saha oyuncusu Emin Aladağ, Akhisar Belediyespor’dan Anıl Taşdemir, Boluspor’dan Veli Kızılkaya ile Karşıyaka’dan forvet Şaban Genişyürek’in yer aldığı öğrenildi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yeni sezon öncesi alınacak kararlar için yönetim ve teknik heyetin toplanacağını belirterek bu toplantıdan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

BİKOKO’YA RUSYA VE YUNANİSTAN’DAN TEKLİF

Bu arada Bank Asya 1’inci Ligi'ni 18 golle gol kralı olarak tamamlayan Kamerunlu Severin Bikoko’ya Rusya ve Yunanistan’dan bazı takımların transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Çaykur Rizespor ile sözleşmesi devam eden Bikoko’nun gelen teklifleri değerlendirdiği, bu konuda yönetimle de görüşeceği belirtildi.

Öte yandan, Çaykur Rizespor’un Arnavut futbolcusu Hair Zeqiri ile İtalya'nın Lecce takımının ilgilendiği ifade edildi.