KORUKIR AÇIKLADI

Engin Korukır, takımına yaptırdığı antrenmandan önce Serhat'ın yeniden takıma döndüğünü açıklarken şunları söyledi:

"Serhat'ı arkadaşları affetti. Ben de kendisiyle konuştum, özür diledi. Serhat tecrübeli oyuncu. İnşallah bundan sonra böyle bir davranış içine girmez. Bu sadece bana değil, oradaki tüm gruba karşılık yapılan saygısızlıktı. Bunu genç biri yapsa bir yere kadar anlarım ama Serhat gibi tecrübeli oyuncular daha dikkatli olacak. Bir daha yaparsa neticesine katlanır."

MUTLAKA KAZANACAĞIZ

Pazar günü konuk edecekleri Karşıyaka maçını mutlaka kazanacaklarını da iddia eden Engin Korukır, oyuncularına inandığını vurgularken şunları söyledi:

"3 puan almamız gerekiyor. Geçen haftanın sıkıntılı maçından kurtulmak ve o psikolojiyi de erken atlatmak için kazanmamız şart. Her maç gibi bu maçta oldukça önemli. Kazanacağız, çünkü oyuncularımda yeterince iştah ve istek var."

YİNE HAKEME ÇATTI

Adanaspor maçında yaşananların kendilerinin psikolojisini bozduğunu da belirten Engin Korukır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu kimse mazeret olarak görmesin. Ama bizim kazandığımız maçlarda bile hakem konuşuldu. Adanaspor maçında ilk yarıda iş bitmişti. Oyuncularıma, ilk yarıda, "yavaş gir, sert girme, oyundan atarım" denmiş. Hakemin yaptığı bu konuşmalar doğru değil."

"RİZESPOR'UN SAHİBİ TARAFTARDIR"

Karşıyaka karşısında taraftarlarına ihtiyaçları olduğunu tekrarlayan Engin Korukır, şöyle devam etti:

"Onlar gelip takımına destek olacak. Bizim burada ömür boyu görev yapacak halimiz yok. Bu takımın gerçek sahibi taraftarıdır. Biz gideriz, onlar her zaman burada. O nedenle gelsinler, bu takımı desteklesinler. Hele geçen haftadan sonra bu oyuncuların desteğe daha fazla ihtiyacı var. İnşallah onların desteğiyle Karşıyaka'yı geçeceğiz."

SAKATLAR İYİLEŞTİ

Çaykur Rizespor, uzun bir aradan sonra sakat oyuncularının iyileşmesiyle düzelmesi ile tam kadro çalıştı. Adana'da Mesut, Sezer, Hakan ve kart cezalısı Uche Kalu'nun yanı sıra kadro dışı bırakılan Serhat'da takıma katıldı. Sakatların tamamının düzeldiğini, Engin Korıkır'ın görev vermesi durumunda Karşıyaka maçında oynayabilecekleri belirtildi.

AĞIR İDMAN

Yeşil mavililer, Karşıyaka maçı hazırlıkları yoğun yağmura rağmen aralıksız sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda tempolu bir çalışma gerçekleştirildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF