Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, 20 gün sürecek Bolu kampında takımını daha iyi tanıma şansı bulacaklarını ve tespit edecekleri eksiklikleri gidereceklerini söyledi. İlk etap kampına katılmayan Bikoko’nun yerine yabancı bir oyuncu arayışına girdiklerini ifade eden Engin Korukır, şöyle konuştu:

"Bikoko, en iyi sezonunu Rize’de geçirdi. 18 gol attı ama takımını şampiyon yapamadı. Burak Yılmaz’da 33 gol attı ama Trabzonspor şampiyon olamadı. Bikoko’nın yerine mutlaka yabancı oyuncu alacağız. Bikoko'dan daha iyisini bulacağız. Sezer ve Erkan’ın durumunun belirlenmesini bekliyoruz. Bu iki oyuncunun durumunun netleşmesi ile transferlerimize devam edeceğiz. Şu anda 4 eksiğimiz görülüyor. Kamp dönemlerinde boşa çıkacak oyuncular olacak. Acele etmiyoruz, süreci bekliyoruz. Elbette görüştüğümüz ve izlediğimiz oyuncular var. Transfer komitemiz bunun arayışını sürdürüyor. Stoper, ön libero arayışımız kampların bitmesi ile belli olacak. Takıma 4 oyuncu takviye edeceğiz."

4 HAZIRLIK MAÇI VAR

Engin Korukır, 20 günlük kamp süresince kendilerine teklifte bulunan 4 takımla hazırlık maçı yapacaklarını açıklarken şöyle konuştu:

"Azerbaycan’ın Bakü ve Karabağ takımları teklifte bulundu. Bu 2 takımla maç yapacağız. Ayrıca Gürcistan milli takımı ve Kartalspor’la da maç oynayacağız. Bolu’da kampta olan çok takım var. Kamp süresince bunları değerlendireceğiz. Futbolcularım 27 Temmuz'da İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek."


MK(TM/AÖ)