Teknik direktör Engin Korukır, maçta hakemin önce penaltı verdiğini, sonra da kararını değiştirdiğini belirterek şunları söledi:

"Karara saygı duyuyorum ama o zaman benim oyuncuma hakemi kandırdığı için sarı kart göstermesi lazım. Ama bunu yapmadı. Çelişmeyeceksin. Aslında Jallow'a yapılan hareketin penaltıyla alakası yok. Penaltı çalması bile hata ama daha önce Onur`a yapılan hareket penaltıydı. Hakem bu penaltıyı da vermedi. Keşke bu maçtan sonra hakemi konuşmak zorunda kalmasaydık."

"UYSAL KOYUN DEĞİLİZ"

Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı ise Adanaspor deplasmanına başta savunma hattında olmak üzere çok sayıda eksik oyuncu ile gittiklerini ancak buna rağmen oyuna iyi başladıklarını söyledi. Hakemin verilen penaltı kararını iptal ederek hata yaptığını iddia eden Mustafa Baltacı, şunları söyledi:

"Son kararların orta hakemler tarafından verildiğini, verilen kararların değişmediğini biliyorduk. Demek ki her şey değişebiliyormuş. Kimseyi kırmak, incitmek istemiyoruz. Saygı kuralları içinde Süper Lig yarışını sürdürmek istiyoruz. Ancak birileri iyi giden Çaykur Rizespor'un tekerine çomak sokuyor. Susuyorsak uysal koyun değiliz. Suskunluğumuzu kimse teslimiyet olarak değerlendirmesin."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF