Oğuz Aydın, Karşıyaka beraberliğinin ardından deplasmanda Manisaspor ile yapacakları maça odaklandıklarını, hedeflerinin 3 puan alarak sahalarındaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini vurguladı. Sahalarındaki son 3 maçta zirveye oynayan rakiplerine puan verdiklerini ifade eden Oğuz Aydın, şöyle devam etti:

"Ligde ilk 10 hafta yakaladığımız çıkışa son haftalarda ara verdik. Bu puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Manisaspor güçlü bir ekip. Ancak biz de deplasmanlarda iyi mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi ve iyi futbolumuzu Manisa karşısında sürdürerek galip gelmeyi hedefliyoruz. İlk yarıda sona yaklaşıldı. Kalan 5 maçta en az 10 puan hedefimiz var. Bu hedefimizi yakalayarak ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz.”

TEK EKSİK KALU

Takımda uzun süren sakatlıklar yaşandığını da hatırlatın Oğuz Aydın, önemli oyuncular olmadan mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Takımda, sezon başında sakatlanan Çetin’in dışında ilk 11’de oynayan oyuncularımız arasında sakatlığı nedeniyle eksik oyuncu yok. Ancak Kalu, bir süre önce vefat eden babasının anması nedeniyle ülkesine gitti. Nijerya’dan dönüşü uzayacağı için Manisa maçında olamayacak. Bu oyuncumuzun dışında eksiğimiz yok. Ön libero olarak oynayan ve sakatlığı nedeniyle bir süre aramızda olamayan Hakan’da takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu oyuncumuzun eksikliğini hissediyorduk. Aramıza katılması iyi oldu."

SAKATLIK BİTTİ, TAKIMA DÖNDÜ

3 haftalık sakatlığının ardından yeniden takıma dahil olan Hakan Bektaşoğlu, teknik direktör Engin Korukır’ın görev vermesi halinde oynayabileceğini belirtti. Hakan, “Sakatlığım geçti ve kendimi hazır hissediyorum. Hocamız görev vermesi halinde Manisa maçında oynamak isterim. Karşıyaka karşısında hesapta olmayan puan kaybı yaşadık. Bunu Manisa maçında telafi etmek istiyoruz” dedi.

RİZESPOR’UN GURURU OLDU

Çaykur Rizespor’un alt yapısında yetişen ve Elit Akademi Lig U-14 takımında oynayan 14 yaşındaki Mert Topçu, Antalya`da düzenlenen FC Barcelona-Avea Camp futbol eğitim kampına davet edildi. Barcelona’nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi’yi 12 yaşında Arjantin’de keşfeden Barcelona’nın eski teknik direktörü Carles Rexach’ın izlediği Mert Topçu, beğeni topladı. Rize’ye dönen küçük oyuncuyu Çaykur Rizespor yönetimi de plaketle ödüllendirdi. Topçu, plaketini Çaykur Rizespor Yöneticisi ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu’nun elinden aldı.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF