Tribüne ilgi gösterilmemesini altı sebep altında toplayan grup, açıklamada başlıklar halinde sorunları duyurdu. Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'da taraftarın takıma küsmemesi gerektiğini ve tribünlerin dolması gerektiğini söylerken ÜNİTİMSAH, açıklamasında bu konudaki sebepleri maddeler halinde açıkladı.

BİLET FİYATLARI, TRANSFER VE SPORTİF BAŞARI

Kulübün kombine satış politikası olmadığını belirten taraftarlar, biletlerde indirim sözlerinin tutulmamasını, fiyatların en başta doğru kurgulanması gerektiğini ifade etti. Twente mağlubiyeti ve ard arda gelen şanssız beraberliklerin de tribünlerin boş kalmasında etken olduğunu belirten taraftarlar, geç gelen transferlerin de bu sebeplerin içinde yer aldığını kaydetti.

BEKLENTİLER KARŞILANMIYOR

Kulüpten beklentilerin karşılanmadığını dile getiren taraftarlar, bazı projelerde üretkenlikte yetersiz kalındığını, kulüpte birimlerin birbirinden kopuk hareket etmesi ve aynı projeler üzerine farklı yönlerde hareket etmesinin de küskünlüğün nedenleri arasında olduğunu ileri sürdü. Kulüp üyeliği şartlarının da değişmesi gerektiğinin altını çizen yeşil beyazlı taraftarlar kulüpte başka kulübe üye olan kişilerin bulunmaması gerektiğini ifade etti.

ŞEFFAFLIK İSTENİYOR

Bursaspor Vakfı gibi konularda yeterince bilgi ve aydınlatmanın olmadığını söyleyen taraftarlar, forma reklamı ve benzeri konularda aksamanın nedeni ve sorumlularının kimler olduğunu bilmek istediklerini söyledi. Taraftarlar özellikle kulüpte iletişim eksikliği olduğunu ve yöneticilerle yüz yüze iletişim toplantılarının yapılması gerektiğini belirttiler.


EK(CE/AÖ)