Topçu, “Son günlerde teknik direktörlük arayışında olan bazı takımlar Sayın Ertuğrul Sağlam’ı almak istediklerine ilişkin söylentiler çıkartmaktadırlar. Buna en güzel cevabı ‘Bir yere gitmeye niyetim yok’ demek suretiyle teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam vermiştir. Zaten Sayın Sağlam Bursaspor’la özdeşleşmiştir, başka bir takıma gitmesini istemeyiz" dedi.

Yaptığı yazılı açıklamasında, Bursaspor’un 5 büyük takımdan birisi olduğunun çok iyi bilinmesi gerektiğini vurgulayan Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Turgut Topçu, “Her şeyden önce çok iyi bilinmelidir ki, Bursaspor büyük bir camiadır. Bursaspor’dan teknik direktör ve futbolcu almak her istemeyle olacak şey değildir. Bursaspor teknik direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam’ın sayesinde çok iyi bir başarı grafiği yakalamıştır. Kimse bunu bozmak bile istemesin" şeklinde konuştu.

Açıklamasında, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın çok başarılı bir teknik idareci olduğunu dile getiren Topçu, “Sayın Sağlam’ın ‘altyapıya yöneliyoruz’ ifadeleri de memnuniyet verici bir durumdur. Bu yıl altyapıdan 7 oyuncunun A takımla antrenmanlara çıkacak olması ve bu oyunculardan bazılarının A takım kadrosuna alınması Bursaspor için büyük kazanım olacaktır. Sayın Ertuğrul Sağlam’ı altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak da kutluyoruz. Bu anlamda da kendisine olan desteğimiz tamdır" dedi.


EK(İA/Aİ)