OKAN DENİZ: "KEŞKE DAHA İYİ OLSAYDI"

Bursaspor'un alt yapısından yetişen Okan Deniz, mağlubiyetin üzümntüsünü yaşadıklarını belyirntti, "Olmayınca olmuyor. İnşallah bir dahaki maçlarda bize tecrübe olur ve daha iyi oluruz. Elimden geleni yapmak istedim. Keşke daha iyisini yapabilseydim" dedi.

HAKAN ASLANTAŞ: "KRİTİK DAKİKALARDA GOL YEDİK"

Kasımpaşa maçına iyi başladıklarını, ancak kritik dakikalarda gol yediklerini ifade eden Hakan Aslantaş, "Biz 2-1'i bulmak isterken onlar gol attı. Kasımpaşa iyi takım. Biz de iyi mücadele ettik. 1 puan alsak az olacaktı ama hiçbirşey alamadık. Trabzonspor galibiyetinden sonra aldığımız bu mağlubiyet bizi üzdü. Final paslarını iyi değerlendiremedik" diye konuştu.

FERHAT KİRAZ: "BİZE SÖYLENMİŞTİ"

Ferhat Kiraz ise Kasımpaşa'ya ilk dakikalarda baskı kurduklarını ancak ikinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti. Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın maçtan önce Kasımpaşa'nın kontrataklarına dikkat etmeleri gerektiğini söylediğini vurgulayan Ferhat, "Futbolda böyle şanssızlıklar olabiliyor. Golü çok istedik baskı kurduk ama beraberlik gelmedi. İnşallah Beşiktaş deplasmanından galip gelerek taraftarımıza bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz" dedi.

MURAT:"GALİP GELMEMİZ GEREKEN MAÇTI"

Galip gelmeleri gereken maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade eden Murat Yıldırım'da, "Baskılı oynadık ama kötü bir gol yedik. İkinci golü attıktan sonra kapandılar ve oyunu soğuttular. Mağlup olduk. Galip gelmemiz gereken bir maçtı. Beşiktaş maçına da moralli gitmek istiyorduk. Yapacak bir şey yok. İyi oynadığımı düşünüyorum. Daha baskılı oynamamız gerekiyor. Pozisyonlarımız var ama daha iyi olmalıydık" diye konuştu.


EK(İA/AÖ)