Bursaspor'da 400 bin Euro bonservis bedeli istendiği için başka takıma transfer olamayan ve çalışmalarını alt yapının kaldığı Vakıfköy Orahn Özselek Tesisleri'nde sürdüren Yenal Tuncer, çok zor durumda kaldığını söyledi.

Geçtiğimiz sezonu Samsunspor’da kiralık olarak geçiren, bu sezon başında da kendisinden kulüp bulması istenen Yenal, "Beni kadroda düşünmediklerini sezon öncesi söylediler ve Vakıfköy’ün yolunu gösterdiler. Sessizce antrenmanlarımı yapıyorum. Ancak insanın sabrı da bir yere kadar. Bizler de ekmek parası için bu mesleği yapıyoruz. Benim Bursapor ile bir yıllık daha mukavelem var. 3-4 tane beni isteyen kulüp vardı. Ancak bonservis parası getirmemi istiyorlar. Ben 6-7 senedir Bursaspor’dayım. Artık bu takımın bu şehrin bir parçasıyım. Bana yapılan bu muameleyi hak etmiyorum” diye konuştu.

"NEREYE TRANSFER OLACAĞIMI BİLMİYORUM"

Sezonun başlayacağını ve henüz hazır olmadığını ifade eden Yenal, "Sezon başlayacak ve ben daha hazır değilim. Nereye transfer olacağımı bilmiyorum. Beni istemediklerini söylediler. O zaman niye sözleşmemi feshetmiyorlar. Böyle giderse top oynayamayacağım. Resmen ortada kaldım. İdmanlara çıkamıyorum. Tek başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İstenmiyorsam kolaylık sağlasınlar, gideyim. Gerçekten zor günler geçiriyorum” diye konuştu.


EK(İA/Aİ)