Bursaspor'un büyük umutlarla kadrosuna katmasına rağmen istenilen performansı gösteremeyip sezon başında kendisine kulüp bulamadığı için kadro dışı kalarak çalışmalarını alt yapı tesislerinde tek başına sürdürmeye başlayan Tagoe konusunda bir papaz, bugün Gana'da bir radyoya bağlanarak açıklamada bulundu. Papazın konuşmaları Gana basınınında geniş yer buldu. Haberlerde de Tagoe'nin kariyerinin kötü gitmesinin sebebinin bir papaza verdiği sözü yerine getirmemesinden kaynaklandığı ileri sürüldü. 

2 AYRI RAPOR VERİLDİ

Tagoe'nin Alman takımı Hoffenheim'le anlaştığı 2009 yılındaki ilk antrenmanında güçsüzlüğü ve çalışmayı tamamlayamaması dikkati çekti. Yorgun bir görüntü sergileyen Ganalı futbolcu, kontrol için Heidelberg'e gönderildi. Kontrolde Tagoe'ye önce, "Kalbi doğuştan hatalı, futbol oynayamaz", daha zonraki kontrollerde de doğuştan kalp hatası olmadığı, futbol oynamasında herhangi bir sakınca bulunmadığına ilişkin rapor verildi.

'DUALARIMLA İYİLEŞTİ"

Gana'da yayın yapan Anigye radyosuna açıklama yapan papaz, Tagoe'nin Hoffenheim'da geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında kendisine gelerek yardım istediğini, dualarıyla Tagoe'yi iyileştirdiğini ve daha sonra yapılan kontrollerde soruna rastlanmadığını iddia etti. 

TAGOE NANKÖR BİRİ

Papaz Okasa, radyoya yaptığı açıklamada, "İyileşmesi için dua ettim. O nankör biri. İstediğini alıp iyileştiren güçleri unuttu. Ve sorunları hala devam ediyor. Kariyeri daha da kötüye gidecek" ifadelerini kullandı.


EK(FK/AÖ)