Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan golcü oyuncu Turgay Bahadır, önce ligde hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçını değerlendirdi. Ankaragücü maçını herkesin kolay bir maç olarak gördüğünü dile getiren Turgay, şöyle konuştu:

"Herkes 3 puan garanti diyor, ama ben çok kolay maç olmayacağını düşünüyorum. Çünkü Ankaragücü çok kötü bir takım değil, sadece tecrübesiz bir takım. O yüzden bu duruma düştüler. Ama tabii kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. Ankaragücü’nü geçince de çok zorlu maçlarımız var."

OYNAMAYINCA ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ OLUYOR

Bir gazetecinin, "Kendi üzerinde dolaşan kara bulutları nasıl değerlendiriyorsun?" sorusunu da yanıtlayan Turgay, "Herkes öyle söylüyor, aslında da öyle. Ben de bilmiyorum, ama şanssızlığım var bu sene. Diğer mesleklerde de aynı, her zaman iyi gidecek diye bir kural yok. Ama ben antrenmanlarda çok çalışıyorum, özel antrenmanlar yapıyorum. İnşallah eski günlerime dönerim. Döneceğime de inanıyorum. Bir dönem oynamadığımız zaman bir özgüven eksikliği oluyor, ama şans bulduğumuz zaman bu özgüven eksikliğini gidermeye çalışıyorum" dedi.

PİNTO’NUN GELMESİ

Golcü oyuncu Pinto’yu da değerlendiren Turgay, "Gelmesi çok iyi oldu, çok iyi bir golcü. İhtiyacımız da vardı. İyi bir performans sergiliyor, inşallah devamı gelir. Takıma yararlı olan her oyuncuyu tebrik ediyorum. İnşallah Bursaspor'a her zaman böyle oyuncular gelir" diye konuştu.

KUPADA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ

Başarılı futbolcu, bu sene Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini belirterek, "Türkiye kupası sezon başından beri bizim için bir hedefti. Bu sene kupayı alıp, Avrupa'ya gitmeyi garantilemek istiyoruz. İnşallah kupayı alırız. Yaşamadığım şey Türkiye Kupası'nı kaldırmak, onu da alırsak herkesin adına çok iyi olur" dedi.

İLK 8 GARANTİ GİBİ

Genç oyuncu Serdar Aziz ise son haftalarda iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Şu an iyi bir yerdeyiz. Ankaragücü maçı bizim için zor bir maç. Genç bir kadroları var, çok iyi mücadele ettiklerini görüyoruz. Taraftarımızın desteği ile kazanacağımızı düşünüyorum. Şu an ilk 8 garanti gibi görünüyor, ama biz kalan maçlarımızı da değerlendirerek gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz" dedi.

"BAŞARIMIZ İKİ OYUNCUYA BAĞLI DEĞİL"

Serdar, bir basın mensubunun "Son haftalarda iyi gidiyorsunuz, takımda değişen ne oldu?" şeklindeki sorusuna ise şu cevabı verdi: "Sezonun ilk haftalarında iyi başladık, ama ardından kötü oyun sergiledik. Gol yollarında sıkıntı yaşıyorduk. Bunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Mücadele ediyorduk, ama bunu bir türlü skora yansıtamıyorduk. Şu an iyiyiz, ama bu iyi gidiş iki oyuncuya bağlı değil, herkes iyi olduğunda sonuç geliyor."

"KUPAYI ALACAK GÜCÜMÜZ VAR"

Serdar Aziz, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki hedeflerini ise şöyle anlattı:

"Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu bu kupayı almak. Şu anda kupada mücadele eden bütün takımlar için geçerli bu. Hocamız da söyledi, bizim hedefimiz Türkiye Kupası. Bunu kazanmak istiyoruz. Avrupa'ya en kısa yönden böyle gidiyorsunuz çünkü. Onu alacak gücümüz de var."