Ozan İpek, DHA'nın (Doğan Haber Ajansı) sorularını yanıtladı. Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Ozan İpek, şöyle devam etti:

"Çalışmalarımız iyi gidiyor. Şampiyonluk yaşadığımız sezon da bu otelde kamp yapmıştık. Uğuruna inanıyoruz. Ortam güzel. Herkes birbirini tanıyor. Uyum sorunu da yaşamayacağız. Sakatlık da yok. Yoğun bir tempoyla hazırlanıyoruz. Hazırlık maçlarımız da başlıyor."

"ŞARTLAR OLUŞMADIĞI SÜRECE GİTMEM İMKANSIZ"

Transfer söylentilerine de açıklık getiren Ozan İpek, bu konuda şunları söyledi:

"Milli takıma seçilmek istiyorum. Gideceğim kalacağım konusu, çok konuşuldu. Ama kaldım. Geçtiğimiz yıl ikinci devrede bazı problemler yaşadık. Bazı istenmeyen olaylar oldu. Bunları sakatlığımın olduğu dönemde yaşadım. Onun dışında iyi bir sezondu. Bu yıl umarım bunları yaşamam ve sakatlanmam. Kariyerimde ise belli bir planlama yapmadım. Doğru, görüşmelerim oldu. Ancak bu görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Benim için öncelik her zaman Bursaspor. Sözleşmem devam ediyor. Şu an da Bursaspor'dayım ve Bursaspor'u düşüneceğim. Kulüp için şartlar oluşmadığı sürece gitmem imkansız."

"GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini ifade eden Ozan İpek, "Artık Avrupa'da daha tecrübeliyiz. Tecrübemiz de fark ettirecektir. Bursaspor, her yıl Avrupa kupalarında mücadele edecek seviyeye geldi. Ama bu yıl bizim için gruplara kalmak gerçekten çok önemli" dedi.

"FERHAT ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Oynadığı bölgeye transfer edilen Ferhat Kiraz'dan da övgü ile bahseden Ozan İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ferhat çok iyi bir oyuncu. Ben de daha önceden takip ediyordum. Bize gelmesi takım için çok iyi. Benim için ise çok fazla düşünen birisi değilim. Rekabet başarı getirir. Formayı alacak oyuncuyu ise teknik heyet belirleyecek. Son kararı onlar verecek."