GOL ANINI ANLATTI

Karşılaşmada şansız bir şekilde ters vuruş ile topu kendi ağlarına gönderen kaptan Ömer Erdoğan, maçın ardından yaptığı açıklamada gol anını anlatırken şunları söyledi:

"Maç sırasında arka direğe yüksek bir orta geldi. Kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmak istedim ancak ters bir vuruş yaptım. Mağlup olsaydık, çok üzülürdüm. Özellikle ilk yarı Eskişehirspor çok baskılı oynadı. Taraftarlarının önünde bizi oynatmamaya çalıştılar. Bunu da başardılar. İkinci yarı oyunu ortada götürdük. Yediğimiz gol bizim için dönüm noktası oldu. Hırslandık. Maçı bırakmadık. Aradığımız golü bulduk. Maçın hakkı beraberlikti. Geriye düşmemize rağmen maça asılmamızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Önemli bir puandı. Artık önümüze bakacağız."

DEDE'NİN ATTIRDIĞI 2'NCİ GOL

Ömer Erdoğan'ın Eskişehirsporlu Dede'nin yaptığı ortada kendi kalesine attığı golden sonra akıllara ilk yarıda Bursa'da oynanan Eskişehirspor karşılaşması geldi. Bursa'da oynanan maçın 87'nci dakikasında yine Dede'nin kullandığı serbest vuruşta top baraja çarparak kaleci Carson'ı yanıltmış ve ağlarla buluşmuştu. Dede, bu sezon Bursaspor karşısında attığı 2 golü de yeşil beyazlı ekibin kendi futbolcularına attırmış oldu.

ADEM KOÇAK:"KAZANABİLİRDİK"

Karşılaşmaya ilk 11'de başlamasına rağmen sakatlığı nedeniyle devre arasında yerini Musa'ya bırakan Adem Koçak, maçtan sonra şunları söyledi:

"Eskişehirspor'un taraftar desteğini arkasına alarak baskılı olacağını biliyorduk. Golü atana kadar iyi oynadılar. Bu golden sonra biz oyuna ağırlığımızı koyduk. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve 2-1'i de yakalayabilirdik. Sonuçta kaybetmemekte önemliydi. Çünkü direkt olarak rakibimizle oynuyorduk. Böyle bir deplasmandan kaybetmeden dönmek önemliydi. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz."

MUSA:"BİZİM İÇİN İYİ SONUÇ"

Karşılaşmanın ikinci yarısında Adem Koçak'ın yerine oyuna giren Musa Çağıran ise ilk yarıya iyi başlayamadıklarını, Eskişehirspor evinde oynamanın avantajını çok iyi kullandığını vurgularken şunları söyledi:

"Eskişehirspor'un 2 şutunda top direkten döndü. İkinci yarı daha ortada bir oyun oldu. Çok şansız bir gol yedik. Kendi adıma baktığımda ise iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. Dört maçtır kazanıyorduk. Bu maçında bizim adımıza iyi geçtiğini düşünüyorum. Şimdi önümüzde Ankaragücü ve Fenerbahçe maçları var. Bu maçlara hazırlanacağız."

PİNTO 4'LEDİ

Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Şilili forvet Pinto, transfer olduğu günden bu yana gol yollarında sıkıntı çeken yeşil beşyazlı takıma, asist ve golleriyle katkı sağladı. Pinto, Eskişehirspor maçında da takımının tek golünü attı. Bu sezon yeşil beyazlı forma ile 4'üncü golünü kaydeden Pinto, meşin yuvarlağı ağlara gönderdikten sonra, yine sevincinde kramponunu çıkarıp kulağına götürerek büyükannesini aradı. Pinto bu sezon diğer gollerini ise Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor maçlarında kaydetti.


 


 


 


 


yeni pencerede aç