Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda A takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan Oğulcan, Bursaspor televizyonuna açıklamalarda bulundu. Futbola mahalle arasında top oynayarak başladığını belirten Oğulcan, daha sonra kendisini izleyen antrenörlerin de desteğiyle Ankaraspor'a geçtiğini söyledi. Ankaraspor'un düşmesinin ardından serbest kaldığını, bu yüzden Bursaspor'u tercih ettiğini belirten Oğulcan, "Bursaspor'u tercih ettiğim için çok mutluyum. İnsan görünüşüyle karşılanır, kişiliğiyle uğurlanır. Biz de Bursaspor kültürünü alarak ilerliyoruz" diye konuştu. Çok çalıştığını ve A takımda forma giymeyi çok istediğini dile getiren Oğulcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"EKSİĞİM ÇOK"

"Eksiğim çok. Özellikle hava toplarında daha iyi olmam gerekiyor. Hayalim ise A takımda forma giymek. Teknik direktörüm layık görürse A takımda kalmak isterim. Alt yapı antrenörlerime de çok teşekkür ediyorum. İnşallah, onların yüzünü kara çıkartmayacağım."

ALT YAPI MENŞELİ OYUNCULAR ARTIYOR

Öte yandan Bursaspor'da alt yapıda yetişen ve A takımla antrenmana çıkan futbolcuların sayısı da arttı. Yeşil beyazlı ekipte forma giyen Serdar Aziz, Okan Deniz ve Ozan Tufan'ın dışında genç futbolcular Oğulcan, Taha Can, Suheyl, Furkan, Barış Sinan Üstün ve Berat da A takımla antrenmana çıkan isimler oldu.



EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF