BASSER: "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYOR"

Basser, hafta sonunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti, "Çok önemli bir maç. Şu an ligde beklediğimiz konumda değiliz. Bu maçı muhakkak kazanmak istiyoruz. Galibiyet serisi başlatıp ligde iyi duruma gelmek istiyoruz. Bir maçı kazandıktan sonra hemen ertesinde yeni bir galibiyet almamız gerekiyor. Biz bu yıl bunu yapamıyoruz. Bu da beni hayal kırıklığına uğratıyor. Seri yakalamak bizim en büyük isteğimiz" dedi.

"PROBLEM YOK"

"Önünde sezon başından bu yana 8 farklı isim oynadı. Bu seni zorluyor mu?" sorusuna ise Basser, "Şu an için benim için problem yaratmıyor. Sestak, Tuncay, diğerleriyle hep antrenman yapıyoruz. Elimizden gelenin en iyisi için çalışıyoruz" diye konuştu.

"SERİ YAKALAMAMIZ ŞART"

Bir gazetecinin, "Ligin sonunda Bursaspor'u nerede görüyorsunuz?" sorusuna ise Basser şu yanıtı verdi:

"Ligi en üst sırada bitirmek istiyoruz. Orduspor maçını kazandıktan sonra haftaya maçı kaybedersek, hedefimize ulaşamayız. Seri başlatmamız gerekiyor. Hedefimiz 1'inci sıraya  çıkmak."

N'DİAYE: "LİDER TAKIMA YAKLAŞAMADIK"

N'Diaye ise Orduspor maçını kazanmak zorunda olduklarını vurguladı, "Lider olan takıma henüz yaklaşamadık. Böyle devam edersek istediğimiz hedefe ulaşamayacağız. Kazanmak zorundayız" dedi.

"EN İYİ EKİPLERDEN BİRİSİYİZ"

İki maç üst üste kazanamamanın sebebini bilmediklerini söyleyen N'Diaye, "Bir seriyi yakalayamıyoruz. Antrenmanlarda çok iyiyiz, ligde de en iyi ekiplerden birisiyiz. Bunu herkese göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

"PİNTO'NUN BİR AN ÖNCE DÖNMESİNİ İSTİYORUZ"

"Pinto'nun yokluğu takımı etkiliyor mu?" sorusuna ise N'Diaye, "Bizim için çok büyük bir kayıp. Çok iyi bir futbolcu. Geçen yıl da golleriyle bize katkı sağladı. Biran önce aramıza dönmesini istiyoruz. Yerinde oynayan diğer futbolcular da takım için en iyisini yapıyor" cevabını verdi.