Musa Çağıran yerel bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Bu sezon iyi bir çıkış yakaladığını ifade eden Musa, şöyle konuştu:

"İnşallah devam eder ve Bursaspor’a faydalı olurum. Eğer buradan gideceksem de faydalı olup gitmek isterim. Yani kulübümün menfaatlerini düşünürüm. Bir çok kulüpte bulamadığım ortamı Bursaspor’da buldum. Geçen sezon oynamadığım zamanlar olmuştu. Çıkıp bir şey demedim. Her zaman işime baktım. Bunun meyvelerini de almaya başladım."

"ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ"

Çok iyi bir takım olduklarını ve şampiyonluğa oynayabileceklerini sözlerine de ekleyen Musa, şöyle devam etti:

"Bence çok iyi bir takımımız var. Şampiyonluğa oynarız. Hemen hemen her mevkinin alternatifi var. Hem de yetenekli isimler. Milli takımlarında oynuyorlar. Hocamız gençlerin de önünü açmaya çalışıyor. Bu kadronun başarıyı getireceğine inanıyorum. Ben bu sezon şampiyonluğu kovalayacağımıza ve inanırsak da olacağımızı düşünüyorum."

"TUNCAY ŞANLI İÇİN SÖYLENECEK SÖZ YOK"

Musa Çağıran, takıma katılan yeni oyuncuların katkısını göreceklerini de belirtti. Tuncay Şanlı'nın transferine de değinen Musa, şöyle dedi:

"Onun için söylenecek söz yok. Yeterince tanınan bir oyuncu. Fenerbahçe’de yaptıkları ortada. İngiltere’ye gitti, son dönemde fazla forma şansı bulamadı ama oynadığı maçlarda iyi işler yaptı. Sezon başı kampı geçirmemiş. Ama bu çok önemli değil. Fiziğine baktığınızda bir eksiği yok. Zaten herkesin formaya hazır olması gerekiyor."

"HAGİ BENİ OYNATMADI"

Galatasaray’da oynadığı dönemleri de anlatan Musa, şöyle deva etti:

"Galatasaray’a transfer olduğumda 18 yaşımdaydım. Rijkaard döneminde sürekli konuşuyordum kendisiyle. (Ne yapmam gerekiyor oynamam için?) dedim. (Eksiğin yok, sadece maç eksiğin var. A-2’de maç eksiğini kapat ikinci yarı oynatacağım) dedi. Sonra o gitti, Hagi geldi. Hagi döneminde, ilkyarının son maçında Mustafa Sarp, Ayhan, Barış sakatken bile Hakan ve Sabri’yi oynatıp beni oynatmadı. Fazla şans bulamayacağımı biliyordum. Kiralık gidemedim. Bursaspor da vardı o zaman. Kiralık istemiyordu Bursaspor. Transferin son günü haber bekliyorum, olursa olur, olmazsa kalacağım artık. Fakat çok istiyordum Bursaspor’a gelmeyi . Bursa’da oynayan arkadaşlarımdan çok güzel şeyler duyuyordum. Allah bana nasip etti. Son gün geldim."


EK(İA/AÖ)