"Bursasporumuzun adını Şampiyon kulüpler arasına yazdırdığımız 16 Mayıs 2010 devriminden sonra, özellikle son üç sezonda yaşadığımız tarihi başarıların sürdürülebilir olmasında, tek tek bütün taraftarlarımızın çok önemli bir sorumluluğu ve rolü vardır.

Kombine, bilet ya da ürün almak suretiyle hem kulübüne maddi açıdan katkılar yapan, hem de takımına tribünden paha biçilemez bir manevi destekte bulunan tüm taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Geride bıraktığımız sezon, henüz lig bitmeden duyurduğumuz gibi, 2011-2012 sezonu kombine sahiplerine, 2012-2013 sezonunda kombine almaları halinde kulüp olarak sunmayı vaat ettiğimiz ayrıcalıklardan ilkini, Türkiye Kupası maçlarını ücretsiz izleme olanağıyla gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk.

Şimdi de, yine 2011-2012 sezonunda kombine sahibi olan ve yeni sezon için de kombine alan taraftarlarımızın, UEFA Avrupa Ligi Play Of turunda, Twente ile 23 Ağustos Perşembe saat 20.30’da oynayacağımız kritik mücadeleyi, kendilerine ulaştıracağımız davetiye ile izleyeceklerini kamuoyuna duyururuz. "


MKM(EK/Aİ)