Bursaspor'un alt yapısından yetişen İsmail Haktan, yeni sezon hazırlıklarının Bursa etabının ardından Avusturya bölümünü de tamamladıklarını belirtti. Kampın yorucu geçtiğini, en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten İsmail, "Özverili çalışıyoruz. Hazırlık maçlarında da bunu gösterdiğimize inanıyorum. Oturmuş bir takımımız var. İnşallah yeni sezonda hedeflerimize ulaşırız" diye konuştu.

"KENDİMİ KANITLAMAM GEREKİYORDU"

Avusturya kampındaki performansıyla teknik heyetin dikkatini çeken İsmail, şöyle devam etti:

"Kendimi tekrar kanıtlamam gerekiyordu. Şampiyon olduğumuz sezonun ardından çıkış yakalayamadım. Avusturya kampında kendimi kanıtlamaya çalıştım. Hazırlık maçlarında da hocalarımız forma şansı verdi. Benim açımdan bu sezonun çok iyi olacağını düşünüyorum. Bu sezon patlama yapacağım ve çok iyi yerlere geleceğim."

SERDAR AZİZ:"BAHANEMİZ YOK"

Yeşil beyazlı takımın savunma oyuncusu Serdar Aziz, kamplarda yaptıkları çalışmalarla hazır hale geldiklerini dile getirdi. Artık kafa olarak da hazır olduklarını vurgulayan Serdar Aziz, şunları söyledi:

"Elimizden gelen herşeyi yapacağız. Hiçbir bahanemiz yok. Avrupa tecrübemiz de var. Bu yıl gruplara kalmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon oynadığımız Avrupa kupası maçları bizi yordu. Adapte olmak zor oluyor. Haftada 2-3 maç oynadık. Bu yıl olmayacak. O yüzden daha rahat olacağımızı düşünüyorum. Zaten iyi bir takımız. Kadromuz bozulmadı."