Avusturya kampının yoğun ve yorucu geçtiğini belirten tecrübeli stoper, “Bu dönemden aldığımız güç ile sezonu tamamlıyoruz. Kadromuz büyük ölçüde geçen sezondan olduğu için uyum sorunu da çekmiyoruz. Yeni gelen arkadaşlar da aramıza sorunsuz bir şekilde katıldı. Hazırlık maçlarına başlıyoruz. Depoladığımız gücü kullanacağız. İlk hazırlık her zaman maçları zordur. Önemli olan ne yapmamız gerektiğini bilmek" dedi.

İŞİ BAŞTAN SIKI TUTACAĞIZ

Geçen sezona iyi başladıklarını ancak takım olarak inişli çıkışlı dönemler geçirdiklerine vurgu yapan İbrahim, “Bu sene işi baştan sıkı tutup, yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Bursaspor artık ilk 4’ü kovalayan bir takım haline geldi. Çok iyi bir ekibiz ve herkes birbirine gerçekten inanıyor. Avrupa’da son yıllarda edindiğimiz tecrübeleri bu sene başarıya dönüştürme vakti. Hedefimiz gruplara kalmak istiyoruz. Bu da bizim için artı bir motivasyon olacak" diye konuştu.

BU YIL ÇETİN GEÇECEK

Süper Lig’de bu sezonun geçen seneye oranla daha çetin geçeceğini belirten Öztürk, "Dişe diş, kora kor mücadeleler olacak. İnşallah bizde hedefimiz olan ilk 4 içerisinden ayrılmayız. Baktığımız zaman son 4 yılda defans olarak istikrarlı bir çizgimiz var. Serdar Aziz olsun, Ömer ağabey olsun, Vederson olsun sürekli yan yana oynuyoruz. Herkes birbirini çok iyi tanıyor" dedi.

EK (İA/SSA)