İbrahim Öztürk yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına konuk oldu. Sorulara da cevap veren tecrübeli futbolcu 6 haftalık periyotta istedikleri istikrarı yakalayamadıklarını kaydederken şöyle kornuştu:

"Biz büyük takımız ve büyük hedeflerin peşindeyiz. İlk 6 haftalık periyoda baktığımız zaman bize yakışmayan sonuçlar elde ettik. İnişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Bu konuda da üzgünüz."

"BİZE DERS OLDU"

Her maçı farklı değerlendirdiklerini, hangi takımla oynarlarsa oynasınlar kendileri için önemli olan 3 puanın olduğunu vurgulayan İbrahim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz şu anda başarısızız. Daha önce daha fazlasını yaptığımız için kendimizi böyle görüyoruz. İlk 3 maç zordu. Milli maç arası bize iyi gelir, diye düşündük ama çıkışa geçemedik. Maça başından motive olmak gerekiyor. Bunlar bizim için ders. Bazı şeyleri insan yaşayarak öğreniyor."

"TAKIM İÇİNDE SIKINTI YOK"

Sanica Boru Elazığspor maçında Pinto ve Ozan arasında geçen gerginliğin hatırlatılması üzerine İbrahim, şu görüşleri savundu:

"O gerginlik değil. Saha içinde bu tür şeyler oluyor. Anlık bir şey. Sahada aynı şey için mücadele ediyoruz. Bunlar büyütülecek şeyler değil. Yeri gelince ben de kızıyorum. Biz bir bütünsek, hepimizin birbirini uyarması gerekiyor. O anki baskı, stresten olabiliyor. Bunlar bence gayet normal. Kimsenin sıkıntısı yok. Burada herkes çok karakterli ve beyefendi. Formasını sonuna kadar hakeden kişiler. Biz böyle bir takımız."

"TARAFTAR OLMAZSA ÇARK DÖNMEZ"

Bursaspor'da 5'inci yılı olduğunu ve boş tribünleri görünce çok şaşırdığını ifade eden İbrahim, taraftarına da mesaj gönderirken de şunları söyledi:

"Tribünü boş görmeye alışkın değiliz. Sahada futbolcudan daha fazla başarıyı isteyen kimse isteyen olamaz. Biz inanıyoruz. İnanmasak bir çok kişinin burada işi yoktur. Biz iyi bir takımız. Biraz duraklama dönemi yaşadık. Biz başarıya gittiğimiz sezon 18 bin seyirci ortalamasıyla oynadığımızı biliyorum. Biz dişlerin çarklarıyız. Taraftar olmasa çark dönmez. Eksiklik hissediliyor. Onları üzdüysek özür diliyoruz. Sahada herkes iyi niyetle çalışıyor buna emin olsunlar."


EK(İA/AÖ)