Twente karşısında sahaya kaptan olarak çıkan İbrahim Öztürk, maça çok iyi hazırlandıklarını ve şimdiye kadar kazandıkları tecrübelerin karşılığını almak istediklerini belirtirken, ''Burada alacağımız sonuç deplasmandaki maç için avantaj sağlayacağını biliyorduk. Verdiğimiz bir pozisyonla golü yedik ve 1-0 geriye düştük. Biz bir birimize çok inanmıştık ve maçı çevireceğimizi biliyorduk. Nitekim 3-1'lik iyi bir skor elde ettik. Umarım bu skor ikinci maç için yeterli olur. Çünkü orada çok zor bir maç yine bizi bekliyor. Birinci basamağı geçtik artık önümüzde bir maç kaldı onu da geçip gruplara kalmak istiyoruz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi sonuna kadar desteklediler. Onlar bizim 12'nci adamımız. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum'' diye konuştu.

BATALLA: TARAFTAR BENİ MOTİVE EDİYOR

Yeşil beyazlıların galibiyetinde önemli bir rol oynayan Pablo Batalla, ''Maçın 180 dakika olduğunu unutmayalım. Bu maçın rövanşı da var. 1-0 dan sonra biraz moral bozukluğu oldu ama sonrasında goller arka arkaya geldi. Bir sonraki maçta yine kendi oyunumuzu sergileyeceğiz. Gollerimin ikisi de çok güzeldi. 1-0 gerideyken golü bulmak benim için ve takım için çok büyük moral oldu. İkinci yarı maçı kazanmayı bildik. Taraftar benim için de çok önemli. Beni çok büyük motive ediyorlar. Bu taraftar önünde oynamaktan dolayı çok mutluyum ve burada kalmak istiyorum' dedi.

FORSELL: DAHA İYİ OLACAĞIM

Takımın yeni transferlerinden Petteri Forsell, Twente karşısında ilk maçına çıkarken maçla ilgili şunları söyledi:

''Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu akşam çok iyi bir performans sergilediler. 1-0'dan gelip maçı çevirmek kolay değil. Fakat arkadaşlarım bunu başardılar. Rövanş için avantajlı bir skor elde ettik. Umarım Hollanda'da oynayacağımız maç sonrasında gruplara kalabiliriz. İlk resmi maçıma çıktım. Kendimi göstermek için yeterli bir süre yoktu. İlerleyen maçlarda daha iyi olacağım. Taraftarımız mükemmeldi. Maç içinde ısınırken taraftarımızın şovlarını hayranlıkla izledin. Gerçekten çok coşkulular.''


MKM (EK/SSA)