N'DİAYE: "3 PUANLA BAŞLADIK"

Kupadaki grup maçlarına 3 puanla başladıklarını belirten Alfred N'Diaye, ilk yarının kendisi için iyi geçtiğini belirterek, "Performansımı iyi görüyorum. Ancak takım olarak çok gereksiz puanlar kaybettik. Bu puanları kaybetmesek zirvede olabilirdik" dedi.

Fazla maç kazanamamaları nedeniyle taraftarların maçlara ilgi göstermemediğini belirten N'Diaye, "Geçtiğimiz sezon daha çok maç kazanıyorduk. Bundan dolayı maçlara gelmediklerini düşünüyorum. Umarım bu düzelir ve taraftarlarımızı stada çekeriz" diye konuştu.

OZAN TUFAN: DAHA İYİ OLACAĞIM

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan, 2-0 yendikleri 1461 Trabzon'un sahada iyi mücadele ettiğini belirtirken, kendisine forma şansı tanıyan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a teşekkür etti.

HAKAN: İŞİ CİDDİYE ALDIK

Bursaspor'un başarılı isimlerinden Hakan Aslantaş, kupada genç ve iyi bir takım ile karşılaştıklarını belirtirken, "Maça iyi başladık ve pozisyonlar yakaladık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu sezon kupayı müzemize götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Erdoğan ise kupa grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Ömer, "Bu maçı bir yana bırakıp Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız. İlk yarıyı güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.


EK(CE/AÖ)