Maça çıkmadan önce böyle bir sonuç beklediklerini ifade eden genç futbolcu İsmail Haktan, ''Böyle bir sonuç bekliyorduk. Deplasmanda çok şanssız bir yenilgi almıştık. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Bu sene hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak. Çok iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu sezon daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum'' dedi.

PİNTO: BATALLA İLE İYİ ANLAŞIYORUM

KuPS karşılaşmasında 2 gol atan Şilili golcü Pinto, ilk maçta istedikleri oyunu sergileyemediklerini ve soncunda mağlup olduklarını ifade ederek, Bunun için Bursa'da oynayacağımız maç çok önemliydi. İstediğimiz oyunu sergileyip, gollerle buluştuk ve galip geldik. Batalla ile çok iyi anlaşıyorum. Bunun devamını diliyorum. Sezona iyi başlamamız bizim için çok önemli. Gollerin ve asistlerin devamını bekliyoruz. Hafta içi olan maçta bu kadar destek sağladıkları için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İBRAHİM ÖZTÜRK: ÖNEMLİ OLAN TURU ATLAMAMIZ

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, ''Burada önemli olan bizim tur atlamamızdı. İlk maçta hiç ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Gerçekten yaşayınca daha iyi tecrübe oluyor bize. Bunu ilk maçta yaşadık ve ikinci maçta gerekeni yapacağımızı biliyorduk. Herkes birbirine inandı ve sonuna kadar mücadele ettik. Güzel farklı bir galibiyet oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bunu daha öncede bitirebilirdik ama kısmet bugüneymiş. Hedefimiz gruplara kalmak. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Bu gecenin en güzel golü N'Diaye'nin golüydü. Her golün ayrı bir değer vardı. Ozan Tufan'ın ilk maçıydı. Golden sonra duygulandı. İnşallah futbol hayatı uzun olur. Daha büyük başarılara imza atar" dedi.

MUSA ÇAĞIRAN: ÇOK SAVAŞTIK

Yetenekli orta saha oyuncusu Musa Çağıran ise şunları söyledi:

"İlk maçta istediklerimizi yapamadık. Orada da pozisyonlarımız vardı değerlendiremedik. Burada çok istedik, çok savaştık. Maçın başında da golü bulduktan sonra devamı geldi. Deplasmanda oynadığımız maçta ilk golü bulsaydık bence oradaki maçta farklı olabilirdi. Bir sonraki turu da geçer ve gruplara kalabiliriz. Gecenin en güzel golü N'Diaye'nindi."


MKM(EK/Aİ)