Oyuna iyi başladıklarını ve güzel bir maç olduğunu belirten İbrahim Öztürk, "Maça iyi başladık. İyi pozisyonlarda bulduk. Rakibimiz görüldüğü gibi, geçen sene oluşturdukları kadroda çok değişiklik yapmamış, iyi bir takım. Bunun bilincinde hazırlandık maça. Bir seri yakalamıştık. Bunu devam ettirmek istiyorduk. Bugün bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek, çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Rakibin duran topundan gol yedik. Yapmamamız gereken bir hataydı. Benim tuttuğum adam golü attı. Lig daha uzun maraton. İnşallah bu kaybettiğimiz 3 puanı ileride aramayız. Önümüzde şimdi Twente maçı var. O maça en iyi şekilde hazırlanıp, orada turu geçip UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz'' dedi.

İbrahim Öztürk son olarak, ''Biz öncelikli olarak oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Kimsenin aklı Twente maçında değil. Ama işte bazen olmuyor. Gol şansı bugün bizimle değildi. Bugün kaybettiğimiz için üzgünüz. İnşallah bunları telafi edeceğiz. Daha iyi yerlere çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.

 ONLARI ÇOK ÖZLECEYECEĞİM

Sezon başında Bursaspor'dan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan ve ilk kez eski takımına karşı oynayan futbolcu Turgay Bahadır, ''3 sene futbol oynadığım, şampiyonluk yaşadığım, ilkleri yaşadığım taraftarın önünde rakip olarak oynamak çok zor oldu. Sahaya çıkınca çok duygulandım. Taraftar beni yalnız bırakmadı. Bursaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onları çok özleyeceğim. Artık seneden seneye onların önünde oynanacak maçı bekleyeceğim'' diye konuştu.

Eski takımı Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Twente karşısında aldığı 3-1'lik skorun iyi bir skor avantajlı bir skor olduğuna değinen golcü oyuncu, ''Ben şimdiden gruplar için tebrik ediyorum. Bu turu geçeceklerine inanıyorum'' dedi.

Zor bir galibiyet aldıklarını belirten Turgay, ''Bursaspor ilk yarıda çok pozisyon kaçırdı. İkinci yarıda biz ilk dakikadan itibaren iyi oynadık, bastırdık ve golü de bulduk. Golü bulduktan sonrada oyunun hakimiyeti bizdeydi. İyi bir maç çıkartık takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

 

MKM (EK/RT)